Kuinka voimme auttaa?

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Usein kysyttyä Kombosta

Nuorten oma vakuutus Kombo

Kyllä voit. Komboon kuuluu aina matka- ja tapaturmavakuutus, mutta kotivakuutus on valinnainen.

Kombon kotivakuutuksella voit vakuuttaa enintään 60 neliön kokoisen asunnon irtaimiston. Asuessasi soluasunnossa vakuutat vain omien asuinneliöttesi mukaan irtaimistosi, et koko asunnon. Näin ollen jos samassa asunnossa kanssasi asuu esimerkiksi kolme muuta henkilöä, voit jakaa asunnon kokonaispinta-alan neljällä, jolloin saat neliömäärän, jonka mukaan sinun tulee vakuuttaa oma irtaimistosi.

Kombon kotivakuutus kattaa kodin irtaimiston 20 000 euroon saakka. Jos irtaimistonne arvo ei ylitä tätä summaa, riittää, että vain toinen sisällyttää Komboon kotivakuutuksen ja toinen ottaa Kombon ilman kotivakuutusta.

Jos arvioitte irtaimistonne arvoksi yli 20 000 euroa, teidän kannattaa molempien ottaa Kombo, jossa on mukana kotivakuutus. Näin voitte vakuuttaa irtaimistoa yhteensä 40 000 euron arvosta.

Nuorille tarkoitettuja vakuutuspaketteja on tosiaan tarjolla miltei jokaisessa vakuutusyhtiössä. Hintojen vertailun lisäksi kannattaa aina tutkia vakuutuksen sisältö tarkasti ja kiinnittää erityistä huomiota enimmäiskorvausten määriin. Niissä saattaa olla suuriakin eroja vakuutuksesta riippuen.

Tutki myös rauhassa vakuutusehtoja, jotta tiedät, minkälaista vastinetta saat rahoillesi. Kattavaan vakuutusturvaan kannattaa panostaa!

Laske vakuutuksen hinta ja osta verkkokaupasta

Verkkokauppa on avoinna 24/7