Hur kan vi hjälpa dig?

Läs svar på vanliga frågor

Vanliga frågor om Kombo

Kombo-ungdomsförsäkring

Ja. Till Kombo försäkringen hör alltid rese- och olycksfallsförsäkring, men hemförsäkringen är valfri.

Med Komboförsäkringens hemförsäkring kan du försäkra lösöret i en bostad som är högst 60 kvadratmeter stor. Om du bor i en studentbostad försäkrar du bara lösöret på dina egna kvadratmeter, inte i hela bostaden. Om det alltså i samma bostad bor till exempel tre andra personer, kan du dela bostadens totala yta på fyra, för att få det antal kvadratmeter för vilka du försäkrar ditt lösöre.

Komboförsäkringens hemförsäkring omfattar hemmets lösöre upp till 20 000 euro. Om värdet på ert lösöre inte överstiger detta belopp, räcker det att bara en av er inkluderar hemförsäkringen i Komboförsäkringen och att den andra tecknar en Komboförsäkring utan hemförsäkring.

Om ni uppskattar värdet på ert lösöre till över 20 000 euro, lönar det sig för er båda att teckna Komboförsäkringar där en hemförsäkring ingår. På så sätt kan ni försäkra lösöret till ett värde av sammanlagt 40 000 euro.

Mycket riktigt finns det försäkringspaket för unga i nästan alla försäkringsbolag. Förutom att jämföra priserna lönar det sig alltid att granska försäkringens innehåll noggrant och att fästa särskild vikt vid de maximala ersättningsbeloppen. Det kan finnas stora skillnader i dem beroende på försäkring.

Läs också igenom försäkringsvillkoren i lugn och ro, så att du vet vad du får för dina pengar. Det lönar sig att satsa på ett omfattande försäkringsskydd!

Räkna ut priset
på försäkringen
och köp den på nätet

Nätbutiken är öppen 24/7