Siirry sisältöön

Kuinka voimme auttaa?

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Usein kysyttyä Mittari-autovakuutuksesta

Mittari-autovakuutus

Kun hankit Mittari-autovakuutuksen, ilmoitat meille autosi kilometrilukeman ja arvion vuotuisesta ajomäärästäsi. Jos käy niin, että huomaat ajokilometrejä kertyvän vuoden aikana enemmän kuin arvioit, ole yhteydessä Säästöpankin vakuutusten asiakaspalveluun esimerkiksi lähettämällä viesti Omat vakuutukset -sivun kautta tai puhelimitse. Jos ajokilometrisi ylittävät 20 000 kilometriä vuodessa, voimme muuttaa Mittari-vakuutuksen tavalliseksi autovakuutukseksi.

Paljon autoileville sattuu keskimääräistä useammin vahinkoja, kun esimerkiksi pitkillä automatkoilla kivet ja nastat napsahtelevat tuulilaseihin ja eläimiä osuu auton tielle. Tavoitteenamme on pitää vakuutusten hinnoittelu mahdollisimman riskiä vastaavana, joten vähän ajavat ansaitsevat edullisemmat vakuutusmaksut.

Mittari on henkilöautoille tarkoitettu autovakuutus, jonka hinta on edullisempi alle 20 000 kilometriä vuodessa ajaville. Mittariin voit valita pakollisen liikennevakuutuksen lisäksi kaskovakuutuksen kolmesta erilaajuisesta kaskopaketista XL, L ja S, aivan kuten tavallisessa autovakuutuksessa.

Mittari ei poikkea sisällöltään tavallisesta autovakuutuksesta mitenkään ja vakuutusehdot ovat molemmissa samat. Mittarissa on neljä hintatasoa, joista alle 5 000 kilometriä vuodessa ajavien hinta on edullisin. Muut tasot ovat alle 10 000, alle 15 000 ja alle 20 000 kilometriä vuodessa ajavat. Jos ajokilometrisi ylittävät 20 000 kilometriä vuodessa, suosittelemme kilometrirajatonta autovakuutusta.

Mittari-autovakuutuksen turvat ovat täysin samat kuin tavallisessa autovakuutuksessakin. Myös vakuutusehdot ovat samat. Mittarin erottaa tavallisesta autovakuutuksesta vain huokeampi hinta.

Laske vakuutuksen hinta ja osta verkkokaupasta

Verkkokauppa on avoinna 24/7