Siirry sisältöön

Vastuuvahingot

Neuvoja ja ohjeita vastuuvahinkotilanteen hoitoon

Vastuuvahingot

Mitä vastuuvakuutuksesta korvataan?

Vastuuvakuutuksesta voit hakea korvausta ulkopuoliselle aiheutetusta henkilö- tai esinevahingosta. Vastuuvakuutuksesta korvataan vakuutetun yksityishenkilönä toiselle aiheuttama, vakuutuksen voimassaoloaikana todettu äkillinen henkilö- tai esinevahinko, josta vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa, kun korvausvastuu perustuu vakuutuskauden aikana sattuneeseen tekoon tai laiminlyöntiin.

Korvaus edellyttää, että vahinko todetaan yhden vuoden sisällä vahingon aiheutumisesta. Täytä vahinkoilmoitus perheen ulkopuoliselle aiheuttamastasi esine- tai henkilövahingosta Omat vakuutukset -palvelussa.

Vastuuvakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa. Toimi näin, jos vahinko sattuu ulkomailla.

Vahingosta ilmoittaminen

Tee mahdollisimman pian vahinkoilmoitus Omat vakuutukset -palvelussa ulkomailla sattuneesta esine- tai henkilövahingosta. Korvausvastuun ratkaiseminen on hyvä jättää vakuutusyhtiön vastuulle. Säilytä kaikki vahinkoon liittyvät asiakirjat ja tositteet, pyydämme ne tarvittaessa.

Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia, täytä vastuuvahinkoilmoitus.


Lataa ja täytä vastuuvahinkoilmoitus

Voit palauttaa täytetyn vahinkoilmoituslomakkeen tietoturvallisesti salatulla sähköpostilla osoitteessa https://posti.suomenvahinkovakuutus.fi. Siirry palveluun linkistä ja seuraa rekisteröitymisohjetta. Sivu avautuu uuteen ikkunaan.

Maksuton postiosoitteemme on

Suomen Vahinkovakuutus Oy
Tunnus 5019788
00003 VASTAUSLÄHETYS

Vastuuasioissa palvelemme puhelimitse arkisin klo 9-15.30 numerossa 010 194 677.