Siirry sisältöön

Ajoneuvovahingot

Toimi oikein, kun ajoneuvovahinko yllättää! Lue ohjeet vahinkotilanteisiin ja vahinkoilmoituksen tekemiseen.

Tuulilasi

Toimi näin, jos autosi tuulilasi rikkoutuu

  • Jos tuulilasissa on kiveniskemä, pyri mahdollisimman nopeasti suojaamaan tämä kohta teipillä, ettei vauriokohtaan pääse kosteutta tai likaa.
  • Voit viedä ajoneuvosi lasin korjattavaksi tai vaihdettavaksi suoraan yhteistyökumppaneillemme ilman erillistä vahinkoilmoitusta. Varaa aika lähimmästä toimipisteestä.

    Carglass logo Pilkington logo InCar Autoklinikka
  • Tuulilasin korjauksen tai vaihdon voit varata arkisin (ma-pe klo 7.30-17.00) myös Carglassin tuulilasipalvelun numerosta 075 758 8011. Puhelu maksaa 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min.
  • Lasin korjauksesta ei vähennetä omavastuuta. Jos lasi on vaihtokuntoinen, maksat vain omavastuun kumppanikorjaamolle. Lasiturvan omavastuu on 150 euroa. Lasiturvan käyttäminen ei vaikuta kaskovakuutuksen bonukseen.
  • Jos ajoneuvosi on vakuutettu XL-kaskolla ja lasi vaihdetaan, voit ottaa vuokra-auton käyttöösi lasin vaihdon ajaksi tai vaihtoehtoisesti voit valita rahakorvauksen korjausajalta.
  • Autovuokraamokumppanimme on Avis.

Autamme sinua tarvittaessa auton vuokrauksessa, kun soitat hinauspalveluumme 010 193 000.

Tarkista oma vakuutusturvasi Omat vakuutukset -palvelussa.

Mikäli et halua käyttää kumppaneitamme, vähennetään lasin vaihdon korvauksesta 250 euron omavastuu. Varaudu myös maksamaan korjauslasku ensin itse ja hae korvausta jälkikäteen meiltä. Emme ota laskuja vastaan muilta kuin kumppaneiltamme.