Siirry sisältöön

Keitä me olemme?

Yritys

Säästöpankin vakuutukset - keitä me olemme?

Säästöpankin vakuutukset myöntää Suomen Vahinkovakuutus Oy. Tarinamme alkaa vuodesta 2012. Olemme moderni, suomalainen vahinkovakuutusyhtiö, joka tuottaa kumppaneilleen räätälöityjä vakuutuspalveluja. Kasvumme on ollut ripeää: tällä hetkellä olemme alan nopeimmin kasvava suomalainen vahinkovakuutusyhtiö. Meillä on yli 190 000 asiakasta ja noin 120 työntekijää.

Vahvuuksiamme ovat kattavat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteet, nopean ja tuloksellisen tekemisen mahdollistava yrityskulttuuri, moderni IT, tehokkaat työvälineet sekä matala ja ketterä organisaatio. Yrityskulttuurissamme arvostetaan positiivista ja aktiivista tekemisen meininkiä, joustavuutta, tuloshakuisuutta ja asioiden maaliin viemistä. IT on meille elintärkeää, sillä asiakkaamme arvostavat nopeaa ja helposti sujuvaa asiointia verkossa.

Vakuutukset helposti verkosta

Kun vakuutat itsesi kätevästi kotona, näet ja tiedät heti, mitä vakuutuksia olet hankkimassa, miltä vahingoilta vakuutuksesi sinut turvaavat ja mitä vakuutusturvasi maksaa. Huolehdimme siitä, että voit helposti vertailla tuotteitamme, selvittää mitä ne kattavat ja ymmärtää niiden ehdot. Siten saat paremman kuvan siitä, mitä riskejä varten tarvitset tai haluat turvaa.

Itsepalvelu on auki aina, mutta yhdeksästä viiteen voit joko chatata asiakaspalvelijan kanssa verkossa tai soittaa asiakaspalveluumme. Matkahätäpalvelunumero päivystää ympäri vuorokauden.

Miksi et tutustuisi tuotteisiimme ja vertaisi kuinka paljon enemmän turvaa voit saada samalla, tai jopa vähemmällä rahalla, kuin nyt maksat? Uskomme, että vakuutut heti.

Säästöpankin asiakkaan etu

Säästöpankin asiakkaana saat verkossa vakuutuksistamme 20 prosentin alennuksen. Etu koskee kaikkia vakuutuksia lukuunottamatta liikennevakuutusta. Lue lisää.