Hoppa till innehåll

Keitä me olemme?

Företag

Försäkringsvärlden i Finland har hittills hållit på traditionerna. Nu har det äntligen bildats ett försäkringsbolag av helt ny typ på nätet. Sparbankens försäkringar är en försäkringsservice som finns på Internet. Våra produkter är tydliga och webbservicen är lättanvänd och förmånlig.

När du tar dina försäkringar enkelt hemma, ser och vet du genast vilka försäkringar du ska ta, vid vilka skador dina försäkringar ger skydd och vad dina försäkringsskydd kostar.

Sparbankens försäkringar - Vem är vi?

Vår historia börjar 2012. Vi är ett modernt, finländskt skadeförsäkringsbolag som tillhandahåller skräddarsydda försäkringstjänster för sina partner. Vi har vuxit snabbt: i dag är vi det mest snabbväxande finländska skadeförsäkringsbolaget. Vi har drygt 190 000 kunder och cirka 120 medarbetare.

Våra starka sidor är heltäckande och konkurrenskraftigt prissatta produkter, en företagskultur som möjliggör en snabb och resultatbringande verksamhet, modern IT, effektiva verktyg samt en platt och smidig organisation. I vår företagskultur uppskattar vi en positiv och aktiv inställning, flexibilitet, resultat och slutförande av planer. IT är en prioritet hos oss, eftersom våra kunder uppskattar snabba och smidiga e-tjänster.

Sparbankens försäkringar tillhandahålls av Finska Skadeförsäkring Ab.