Siirry sisältöön

Moottoripyörävakuutus

Säästöpankin vakuutuksilta edullinen ja kattava vakuutus moottoripyörällesi

Moottoripyörävakuutus

Moottoripyörävakuutus

Sinun on mahdollista hankkia moottoripyörällesi nyt kattava vakuutus. Kaikilla liikennekäytössä olevilla ajoneuvoilla on lain mukaan pakko olla liikennevakuutus. Liikennevakuutus kattaa henkilövahingot ja syyttömän vastapuolen omaisuusvahingot.

Millainen vakuutus sopii moottoripyörällesi?

Omalle moottoripyörälle sattuvia vahinkoja varten suosittelemme aina kaskovakuutusta kahdesta eri vaihtoehdosta L ja S. Voit valita kaskovakuutusturvan riippuen vakuutustarpeesta ja moottoripyörän iästä. Molempiin vakuutustuotteisiin sisältyy aina liikennevakuutus. Halutessasi voit ottaa moottoripyörällesi pelkän liikennevakuutuksen.

Moottoripyörävakuutus L-kaskolla

L-kasko sopii niille, jotka haluavat kattavan turvan moottoripyörälleen. L-kaskoon kuuluu muun muassa kolariturva, josta korvataan esimerkiksi tieltä suistumisesta aiheutuvia vahinkoja. Kolariturvan lisäksi vakuutukseen sisältyy eläintörmäysturva, varkausturva, ilkivaltaturva, hinausturva, paloturva, luonnonilmiöturva, rahoitusturva sekä ulkomaan vastuuturva ja oikeusturva.

Moottoripyörävakuutus S-kaskolla

S-kasko taas on sopivampi niille, jotka haluavat moottoripyörälleen perusturvaa. S-kaskoon sisältyy eläintörmäysturva, varkausturva, ilkivaltaturva, hinausturva, paloturva sekä ulkomaan vastuuturva ja oikeusturva.

Bonukset

Saat meiltä reilut bonukset sekä liikennevakuutukseen että kaskovakuutukseen. Liikennevakuutuksen lähtöbonus uusille kuskeille ilman aiempaa vahinko- ja bonushistoriaa on 40 %. Jo 11 vahingottoman vuoden jälkeen on mahdollista saavuttaa liikennevakuutuksen maksimibonus 83 %. Kaskovakuutukseen voit saada jopa 70 % lähtöbonuksen.

Vuodenaikahinnoittelu

Moottoripyörävakuutus on vuodenaikahinnoiteltu. Vuodenaikahinnoittelu tarkoittaa sitä, että vakuutuksen hinta painottuu ajoneuvon ajokaudelle. Moottoripyörän kohdalla vakuutusmaksut kertyvät pääasiallisesti kesältä. Vakuutus on jatkuvasti voimassa, eikä sinun tarvitse miettiä seisontailmoituksen tekemistä, kun laitat ajoneuvon talviteloille. Olemme huomioineet tämän jo puolestasi vakuutuksen hinnassa. Tutustu vuodenaikahinnoitteluun tarkemmin täältä.

Moottoripyörän sähköinen rekisteröinti

Kun ostat moottoripyörän yksityiseltä myyjältä, voit rekisteröidä moottoripyörän helposti omiin nimiisi netissä. Sähköisen rekisteröinnin voit tehdä vakuutusyhtiön verkkopalvelussa tai Traficomin sähköisessä palvelussa. Vaihtoehtoisesti voit käydä tekemässä rekisteröinnin perinteiseen tapaan katsastusasemalla. Lue lisää ajoneuvon sähköisestä rekisteröinnistä täältä.