Siirry sisältöön

Nyt kannattaa olla Säästöpankin asiakas

Säästöpankin asiakkaana saat vakuutuksistamme 20 prosentin alennuksen verkossa

Vakuutukset Säästöpankin asiakkaalle edullisemmin

Säästöpankin vakuutukset tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja edullisia vahinkovakuutuksia, jotka voi hankkia helposti suoraan verkosta. Verkossa vakuutusten vertaileminen on vaivatonta ja näet vakuutuslaskurin avulla hinnan saman tien.

Säästöpankin asiakkaana voit saada laadukkaista ja kattavista vakuutuksistamme vielä 20 prosentin alennuksen verkossa. Alennus koskee vapaaehtoisia vakuutuksia. Kysy lisää pankistasi!

Miksi Säästöpankin vakuutukset

Olemme suomalainen, huimaa vauhtia kasvava vahinkovakuutusyhtiö, joka voi olla ylpeä paitsi tähänastisesta kasvutarinastaan, myös vakuutusalan edelläkävijän maineestaan. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat erinomaista palvelua ilman pitkiä jonotuksia konttorissa. Vakuutusasioita pitää voida hoitaa silloin kun itselle parhaiten sopii ja vaikka kotisohvalla istuen.

Ihmiset ovat erilaisia, joten vakuutuksetkin pitää suunnitella vastaamaan omaa elämäntilannetta. Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset vakuutukset parhaaseen mahdolliseen hintaan. Asiantuntevat myyjämme suunnittelevat mielellään kanssasi vakuutuspaketin, joka vastaa toiveitasi. Meiltä saat laadukkaiden vakuutusten lisäksi laadukasta palvelua!

Säästöpankki tukenasi jo 190 vuotta

Modernin vakuutusyhtiön kumppanina on Suomen pitkäikäisin pankki, jonka historia ulottuu lähes 200 vuoden taakse. Ensimmäinen Säästöpankki perustettiin Turkuun vuonna 1822. Säästöpankkien keskusjärjestö Säästöpankkiliitto perustettiin 1906. Säästöpankki onkin Suomen vanhin pankkiryhmä.

Säästöpankit perustettiin alun perin vähävaraisia ja palvelusväkeä varten. Tarkoitus oli opettaa kansaa säästäväisyyteen. Säästöpankit tarjosivat ensimmäisinä pankkipalveluja kaikille suomalaisille asemaan ja varallisuuteen katsomatta.

Toiminnan taustalla on edelleen säästöpankkiaate eli halu edistää yksilön ja yhteisön hyvinvointia. Säästämisen edistäminen on kirjattu säästöpankkilakiin Säästöpankkien erityistarkoitukseksi. Säästäminen on myös Säästöpankin vakuutusten perusarvo: laadukkaatkin vakuutukset voi saada kohtuuhintaan ja helposti.

Säästöpankin vakuutukset tarjoaa Suomen Vahinkovakuutus Oy – Keitä me olemme?

Tarinamme alkaa vuodesta 2012. Olemme moderni, suomalainen vahinkovakuutusyhtiö, joka tuottaa kumppaneilleen räätälöityjä vakuutuspalveluja. Kasvumme on ollut ripeää: tällä hetkellä olemme alan nopeimmin kasvava suomalainen vahinkovakuutusyhtiö. Meillä on yli 180 000 asiakasta ja noin 120 työntekijää.

Vahvuuksiamme ovat kattavat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteet, nopean ja tuloksellisen tekemisen mahdollistava yrityskulttuuri, moderni IT, tehokkaat työvälineet sekä matala ja ketterä organisaatio. Yrityskulttuurissamme arvostetaan positiivista ja aktiivista tekemisen meininkiä, joustavuutta, tuloshakuisuutta ja asioiden maaliin viemistä. IT on meille elintärkeää, sillä asiakkaamme arvostavat nopeaa ja helposti sujuvaa asiointia verkossa.