Siirry sisältöön

Kertyykö mittariisi alle 20 000 kilometriä vuodessa?

Mittari-autovakuutuksessa on samat kattavat turvat kuin tavallisessa autovakuutuksessa, mutta edullisempaan hintaan.

Mitä vähemmän ajat sitä pienempi hinta

Tiesitkö, että yli puolet suomalaisista ajaa 20 000 kilometriä vuodessa tai vähemmän?

Lehtosten perheessä on kaksi autoa. Tehokkaampi Skoda Octavia on pääasiassa perheen äidin käytössä työmatkoilla, jonka lisäksi perhe ajaa sillä pitkät mökkimatkat. Äiti myös kuskaa tilavassa ja turvallisessa autossa mielellään lapsia harrastuksiin.

Perheen toinen, pienempi Volkswagen Golf on perheen isän auto, sillä isän työmatka ei ole kovin pitkä. Isä on töissä kaupungin keskustassa, joten pienellä autolla on näppärä pujotella kapeita katuja pitkin. Toisinaan isä kulkee töihin julkisilla ja auto seisoo tallissa.

Kun Lehtosten isä kuuli uudesta Mittari-autovakuutuksesta, hän alkoi heti tehdä laskelmia. Perheen pienemmällä Volkswagenilla ajokilometrejä kertyi vuodessa keskimäärin vain noin 7 500. Isompi Skoda Octaviakin mahtui isän yllätykseksi Mittarin 20 000 ajokilometrin rajan alle. Mökkimatkoja kun kertyi vuodessa vain muutama. Isä laski autovakuutuksille hinnat ja huomasi, että perhe säästäisi vuodessa monta sataa euroa, jos he vaihtaisivat autovakuutuksensa Mittari-autovakuutukseen.

Isä päätti vaihtaa vakuutukset saman tien. Säästetyllä summalla voisi viimein hankkia vaikka sen uuden pesukoneen, josta on ollut puhetta jo kuukausia. Tai kausikortin futiskatsomoon…

Mitä sinä maksaisit Mittari-autovakuutuksesta?

Laske hinta!