Hoppa till innehåll

Nu gäller det att vara kund hos Sparbanken

Som kund hos Sparbanken får du 20 procent rabatt på våra försäkringar.

Förmånligare försäkringar för Sparbankens kunder

Sparbankens försäkringar ger kunderna högklassiga och förmånliga skadeförsäkringar som kan tecknas på webben. Det är lätt att jämföra försäkringar på webben, och med försäkringskalkylatorn räknar du ut priset snabbt och enkelt.

Som kund hos Sparbanken kan du dessutom få 20 procent tilläggsrabatt på våra högklassiga och heltäckande försäkringar. Be om mer information hos din bank!

Varför Sparbankens försäkringar?

Vi är ett finländskt skadeförsäkringsbolag med stark tillväxt som kan känna sig stolt över sin tillväxthistoria och sitt rykte som föregångare inom försäkringsbranschen. För oss är det viktigt att våra kunder får utmärkt service utan att behöva köa på kontoret. Försäkringsärenden bör kunna skötas när det passar en bäst, till exempel från hemsoffan.

Eftersom människor har olika behov bör även försäkringar planeras så att de motsvarar ens livssituation. Vi vill hjälpa våra kunder att hitta den bästa försäkringen till bästa möjliga pris. Våra kompetenta försäljare tar gärna fram en försäkringslösning som motsvarar dina önskemål. Hos oss får du utöver högklassiga försäkringar dessutom bra service!

Sparbanken som stöd redan i 190 år

Det moderna försäkringsbolagets partner är Finlands äldsta bank, vars historia sträcker sig nästan 200 år tillbaka. Den första Sparbanken grundades i Åbo 1822. Sparbankernas centralförbund Sparbanksförbundet grundades 1906. Sparbanken är Finlands äldsta bankgrupp.

Sparbankerna grundades för låginkomsttagare och tjänstepersonal. Syftet var att lära människor att spara. Sparbanken var den första banken som erbjöd alla finländare banktjänster oberoende av samhällsställning och förmögenhet.

Sparbanksideologin, dvs. viljan att främja individernas och samhällets välfärd, är fortfarande en styrande princip. Främjandet av sparande är inskrivet i sparbankslagen som ett särskilt syfte med sparbanker. Sparande är också en grundläggande värdering när det gäller Sparbankens försäkringar: även högklassiga försäkringar kan vara måttligt prissatta och lättillgängliga.

Sparbankens försäkringar tillhandahålls av Finska Skadeförsäkring Ab – Vem är vi?

Vår historia börjar 2012. Vi är ett modernt, finländskt skadeförsäkringsbolag som tillhandahåller skräddarsydda försäkringstjänster för sina partner. Vi har vuxit snabbt: i dag är vi det mest snabbväxande finländska skadeförsäkringsbolaget. Vi har drygt 100 000 kunder och cirka 120 medarbetare.

Våra starka sidor är heltäckande och konkurrenskraftigt prissatta produkter, en företagskultur som möjliggör en snabb och resultatbringande verksamhet, modern IT, effektiva verktyg samt en platt och smidig organisation. I vår företagskultur uppskattar vi en positiv och aktiv inställning, flexibilitet, resultat och slutförande av planer. IT är en prioritet hos oss, eftersom våra kunder uppskattar snabba och smidiga e-tjänster.

Räkna ut priset
på försäkringen
och köp den på nätet

Nätbutiken är öppen 24/7