Helppoudella on uusi nimi: Säästöpankin vakuutukset.

Suomalainen vakuutusmaailma on elänyt tähän asti kivijalkakautta. Vihdoin nyt on syntynyt verkkoon aivan uudenlainen vakuutusyhtiö. Säästöpankin vakuutukset on verkossa toimiva vakuutuspalvelu. Tuotteemme ovat selkeästi määritellyt, verkkopalvelu helppokäyttöinen ja edullinen.

Kun vakuutat itsesi kätevästi kotona, näet ja tiedät heti, mitä vakuutuksia olet hankkimassa, miltä vahingoilta vakuutuksesi sinut turvaavat ja mitä vakuutusturvasi maksaa.

Palvelun tuottaa Suomen Vahinkovakuutus Oy.

Normaalia selkeämpää vakuutuspalvelua.

Huolehdimme siitä, että voit helposti vertailla tuotteitamme, selvittää mitä ne kattavat ja ymmärtää niiden ehdot. Siten saat paremman kuvan siitä, mitä riskejä varten tarvitset tai haluat turvaa.

Kaiken lähtökohta on yksilöllisyys.

Emme halua pakottaa sinua valmiiseen pakettiin, vaan tarjoamme mahdollisuuden muokata itsellesi parhaan vaihtoehdon. Näin vältät päällekkäiset vakuutukset etkä maksa turhasta.

Asiakaspalvelumme auttaa aina. Arkisin myös henkilökohtaisesti.

Itsepalvelu on auki aina, mutta yhdeksästä viiteen voit joko chatata asiakaspalvelijan kanssa verkossa tai soittaa asiakaspalveluumme. Matkahätäpalvelunumero päivystää ympäri vuorokauden.

Kokeile ja vakuutut heti.

Miksi et tutustuisi tuotteisiimme ja vertaisi kuinka paljon enemmän turvaa voit saada samalla, tai jopa vähemmällä rahalla, kuin nyt maksat? Uskomme, että vakuutut heti.